Продавець VAYARA розвиває свій бізнес на Prom.ua 5 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
2108 відгуків
+380 (50) 323-91-26
+380 (67) 910-13-48
+380 (97) 242-63-68
вулиця Каринської, 31А, Харків, Україна
ВАЯРА
Залишити відгук
Автоклав АГ-30 синій газовий, фото 1
Автоклав АГ-30 синій газовий, фото 3

Автоклав АГ-30 синій газовий

У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

АВТОКЛАВ ГАЗОВЫЙ ХАРЬКОВСКИЙ 30 Л

Автоклав Для того щоб зберігати м’ясні, рибні та інші продукти в домашніх умовах. За його допомогою процес пришвидшується у 2-3 рази (що дозволяє економити час і енергоресурси), при високому режимі термообробки досягають хороших смакових властивостей продуктів і загибелі хвороботворних бактерій.

Технічні дані:

24 шт -0,5 л банок або 12 шт - 1,0 банок

Максимальний робочий тиск — 3,5 амт.

Габарити:

Висота  → 530 мм

Ширина - 350 мм

Маса - 15 кілограмів

Комплектація

    Манометр
    Притиснений механізм
    Циліндрічний корпус
    Ніппель
    Термометр
    Кришку
    Клапан запобіжний
    Винт
    Паспорт

Для зручності пушка потрібен практичний метод, щоб визначити, чи терморегулятор погрішний.

 

Підготовка до роботи:

    Встановити манометр
    Заповнити  на 1/3 стойку термометра машинною маслом і встановити термометр
    Укласти на дно автоклава в 2-3 шари щільної тканини ( мішковину, джинс)
    Поставити заповнені банки в автоклав. Між рядами і між собою банки нічим не переплітаються.
    Банки не повинні мати тріщин і бульбашок повітря в склі, інакше вони будуть лопатитися!
    Заповнити автоклав водою так щоб верхній банк був покритий шаром 1,5-2,0 см
    Закрити кришку, після цього автомобільним насосом створити тиск 1,5 атм. І візуально (за допомогою мильної піни) та слуху перевіряють на герметичність, особливо в місці установки манометра. Герметність автоклава обов'язкова!


Підігріваємо автоклав і слідуємо за температурою. Як тільки температура досягла 120 градусів засідають час, і наступний процес варіння триває 15-20мін. За час варки температура підніметься до 120-125 градусів, а тиск підніметься до 5-7 атм ( залежить від температури та об'єму повітря в автоклаві). Якщо автоклава не повністю завантажується, тиск нижче. Після повного вимикання автоклав залишають для охолодження до температури 30 градусів. Тільки після охолодження через з золотавник обережно розтрощують повітря і відкривають кришку автоклава!

Рекомендація для отримання досвіду роботи з автоклавом зробити пробне консервування 2-3 банки. Умови консервування для будь- якого обсягу звантаження автоматично однакові.

Орієнтальний час стерилізації продуктів в електричним автоклаве:

яловичина — 60 хв

Курка — 40 хв

Риба 25 хв

Овочі 15 хв

Основні атрибути
ВиробникУкрпромтех
Об`єм30 л
Країна виробникУкраїна
ТипАвтоклав
Товщина стінок3 мм
Джерело нагрівуЗовнішній
СтанНовий
  • Ціна: 2 640 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner