Коптильня з гідрозатвором Смоки Блек метал 1.6 мм, Термокраска. Велика
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.Коптильня с гидрозатвором "Смокі Блек"
Розміри (ДХШ): 520х320х330 метал 1.6 мм.
Розміри місткості (ДХШ): 465 x250x270
Коптильня велика з гідрозачином, Давня споруда виготовляється з глини, товщиною 1.6 мм. Коптильне (2 рівня) і піддон для збирання жиру
Коптильня гарячого копання
Коптильня битова з гідрозатвором призначена для гарячого копання і гасіння м’яса, птахів, риби та овочів у домашніх умовах або на вулиці.
Збирання: Зроблений виріб постачається повністю зібраний та укомплектований
Послідовність при застосуванні:
А) Перед першим використанням коптильні Пролити минку внутрішніх поверхонь малою кількістю води і м’яким милим розчином або харчовою содою за допомогою губки або щітки. Решітки, піддон треба виймати і мити у раковині або тазу.
Б) Щоб остаточно очистити коптильню від слідів консервації, виробництва і миття слід протягом 20 хвилин « прокалювати» коптильню
В) Замаринувати продукти згідно з рецептом.
Г) Встановити коптильню над місцем, де буде вироблятися нагрів.
Д) Запалюйте вогонь (ввімкніть плиту).
Е) Перед завантаженням продуктів прогрійте коптильню зі знятою кришкою протягом 10-15 хвилин.
Насипайте на дно невеликий шар (1,5 см) рівномірно ольхову щіпу або щепу фруктових дерев.
З) Встановіть в коптильню піддон і ґрати (ки) з продуктами. Продукти слід розміщувати на ґратках, утворюючи між ними відстань для достатньої циркуляції тепла.
І) Закрийте кришку.
К) Налийте воду в борозни гідрозатвора на висоту 8-10 мм.
Л) Додайте вогонь або знову увімкніть плиту і нагрійте коптильню до потрібної для цих продуктів температури.
Не копіюйте при високій температурі, що може призвести до витаплювання жирів та перевішання продукту. Рекомендований коптить при температурі 80 гри, при копченні в приміщенні необхідно на трубку-відвод одягнути шланг, кінець якого виведіть за межі приміщення через вікно або витяжку на кухні. При наявності термодатника необхідно контролювати його показання. Продавець не може встановити час, який потрібен для копіювання кожного конкретного виду і об’єму продуктів.
Ми візьмемо готові страви.
Після використання, всі деталі коптильні потрібно почистити від копоті, Користуючись щіпи та залишки продуктів жорсткою щіткою, протерти насухо.
Рекомендація для усунення запаху від приготування минулих продуктів засипати в неї гарячі вугілля, например, Після приготування шашликів або топки пічки
Заходи безпеки:
Не чіпайте зовнішню поверхню до повного охолодження. Не залишайте коптильню без нагляду під час приготування їжі. Не допускайте дітей до гарячої коптильни. Зберігати у закритих і сухих приміщеннях.
Коли купуєте коптильні, питай цю інструкцію з експлуатації. Пропозиція-виробник може вносити зміни в конструкцію виробу, не погіршують його споживчих властивостей.
Гарантійні зобов’язання: Сторіччя служби при дотриманні інструкцій щодо експлуатації — принаймні три роки. Гарантія не поширюється на виріб, Використовується з порушенням правил використання або застосовуваним для комерційного використання. За умовами гарантійного обслуговування звертатися по місцях надбання виробу
Основні | |
---|---|
Конструкція | Цілісна |
Форма | Прямокутна |
Матеріал | Сталь |
Товщина матеріалу | 1.6 мм |
Кількість рівнів коптильні | 2 |
Джерело тепла | Відкритий вогонь |
Тип коптильні | Деревна |
Джерело диму | Тирса, Тріска |
Стан | Новий |
Розміри коптильної камери | |
Довжина | 520 мм |
Ширина | 330 мм |
Висота | 320 мм |
Габаритні розміри | |
Довжина коптильні | 465 мм |
Ширина коптильні | 270 мм |
Висота коптильні | 250 мм |
Комплектація | |
Решітка для продуктів | 2 шт. |
- Ціна: 1 140 ₴