Соковарка Калитви 6 літрів
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Соковарка Калитви призначена для отримання соку з ягід, фруктів, овочів. Принцип дії системи заснований на виділення соку із свіжих фруктів, ягід і овочів під впливом гарячої пари при зниженій температурі (60 - 70 градусів). Це дозволяє зберегти початкові вітаміни і смак, отримавши саме сік, а не компот. Отриманий за допомогою соковарки сік аналогічний свіжовичавленому, але при цьому придатний для заготівлі про запас, так як сік пастеризується в процесі випарювання. Сік, отриманий в процесі випарювання, не потребує додаткової теплової обробки. Соковарка алюмінієва.
Принцип роботи:
- У резервуар наливають не менше 3л води і нагрівають її до кипіння.
- Після того, як вода закипить, на резервуар встановлюють збірник соку і сітчастий склянку, сітку з фруктами або ягодами. Потім апарат накривають кожухом.
- Відвідна трубка повинна бути перекрита зажимом.
- Залежно від сорту і стиглості фруктів або ягід процес сокоотделенія триває від 45 до 60 хв. Після закінчення цього часу гарячий сік, температура якої близько 75 градусів, зливають через відвідну трубку в чисті пляшки або банки, які мають бути попередньо простерилізовані.
Кількість, комплектація, обсяг, розміри:
- 6 предметів:
- Піддон для води
- Сокосборник
- Друшляк для фруктів, ягід, овочів
- Кришка
- Трубка гумова відвідна
- Затискач
- Розмір: 270 х 350 мм
- Матеріал:
- каструлі – харчовий алюміній
- кришка – харчовий алюміній, ручка - бакеліт
- ручки – харчовий алюміній, зручні та практичні
- відвідна трубка – силікон
- Процес приготування соку: 45 — 60 хв
- Товщина: 1,5 мм
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Калитви |
Матеріал | Алюміній |
Матеріал кришки | Алюміній |
Матеріал ручок | Алюміній |
Тип дна | Багатошарове |
Загальний об`єм соковарки, л | 6.1-7 |
Стан | Новий |
- Ціна: 1 100 ₴