Продавець VAYARA розвиває свій бізнес на Prom.ua 4 роки.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
1876 відгуків
+380 (50) 323-91-26
+380 (67) 910-13-48
+380 (97) 242-63-68
вулиця Каринської, 31А, Харків, Україна
ВАЯРА
Залишити відгук
Каганець (коптильня) нержавійка жаростійкий 470/270/240 товщина 1,7 мм, фото 2
Каганець (коптильня) нержавійка жаростійкий 470/270/240 товщина 1,7 мм, фото 3
Каганець (коптильня) нержавійка жаростійкий 470/270/240 товщина 1,7 мм, фото 2
Каганець (коптильня) нержавійка жаростійкий 470/270/240 товщина 1,7 мм, фото 2
Каганець (коптильня) нержавійка жаростійкий 470/270/240 товщина 1,7 мм, фото 3

Каганець (коптильня) нержавійка жаростійкий 470/270/240 товщина 1,7 мм

У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
"
Коптильня побутова з гідрозатворів призначена для гарячого копчення та гасіння м'яса, птиці, риби та овочів у домашніх умовах або на вулиці. Даний виріб поставляється у повністю зібраному та укомплектованому стані.

 

Послідовність при застосуванні:

1) Перед першим використанням коптильні провести миття внутрішніх поверхонь малим кількістю води і м'яким мильним розчином або харчовою содою за допомогою губки або щітки. Решітки, піддон слід виймати та вимивати в раковині або тазі.

2) Щоб остаточно очистити коптильню від слідів консервації, виробництва та миття слід протягом 20 хвилин «прожарити» коптильню.

3) Замаринувати продукти згідно з рецептом.

4) Встановити коптильню над місцем, де проводитиметься нагрівання.

5) Розпалити вогонь (включіть плиту).

6) Перед завантаженням продуктів прогрійте коптильню зі знятою кришкою протягом 10-15 хвилин.

>7) Насипте на дно невеликою кулею (1-1,5 див) рівномірно вільхову тріску або тріску фруктових дерев.

8) Встановіть у коптильню піддон і грати (-ки) з продуктами. Продукти слід розміщувати на решітках, передбачаючи між ними відстань для достатньої циркуляції тепла.

9) Закрийте кришку.

10) Налийте воду в борозну гідрозатвору на висоту 8-10 мм.

11) Додайте вогню або знову увімкніть плиту і нагрійте коптильню до необхідної для цих продуктів температури.

Не коптить при підвищеній температурі, що може призвести до витоплювання жиру і пересушування продукту. Рекомендуємо коптити за температури до 170 град. При копченні в приміщенні необхідно на трубку-відведення надіти шланг, кінець якого виведіть за межі приміщення через вікно або витяжку на кухні. Продавець не може вказати час, який потрібно, для копчення кожного конкретного виду та обсягу продуктів.

12) Отримайте готові страви!

Після використання, всі деталі коптильні потрібно  почистити від кіптяви,  використаної тріски та залишків продуктів жорсткою щіткою, протерти насухо.

Заходи безпеки:

Не чіпайте зовнішню поверхню до повного охолодження. Не залишайте коптильню без нагляду під час готування. Не допускайте дітей до гарячої коптильні. Зберігати у закритих та сухих приміщеннях.

Характеристики
Основні
Виробник   р. Харків
Країна виробник Україна
Тип копчення Гаряче
Розове завантаження коптильні 5-10 (кг)
Кількість рівнів коптильні 2
Форма Прямокутна
Матеріал Нержавіюча сталь
Товщина матеріалу 1.6 (мм)
Джерело тепла Відкритий вогонь  
Істочник диму Тріска
Стан Нове
Комплектація
Сітка для продуктів 2 (шт)
Піддон для стікання жиру 1 (шт)
Ніжки Ні
Габаритні розміри
Вага9 кг
Довжина коптильні470 мм
Ширина коптильні270 мм
Висота коптильні240 мм
Основні
Країна виробникУкраїна
МатеріалНержавіюча сталь
ФормаПрямокутна
Джерело теплаВідкритий вогонь
Товщина матеріалу1.6 мм
СтанНовий
Кількість рівнів коптильні2
Тип копченняГаряче
Разове завантаження коптильні43013 (кг)
Функція гриль, барбекюНі
Тип коптильніДеревна
Джерело димуТирса, Тріска
Розміри коптильної камери
Висота200 мм
Ширина200 мм
Довжина400 мм
Комплектація
Решітка для продуктів2 шт.
  • Ціна: 1 960 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner