Коптильня гарячого копчення велика 1,5 мм 470х250х250мм Нержавійка
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.Отримайте цю позицію безкоштовно при покупці «Коптильня гарячого копчення велика 1,5 мм 470х250х250мм Нержавійка»
Коптильня гарячого копчення 1,5 мм 470х250х250мм Нержавійка
На сьогоднішній день, щоб Вам закоптити м'ясо чи рибу не варто їхати на природу чи за місто. Тим більше, коли на вулиці вже не так тепло. Тепер це можна зробити навіть у себе на плиті! Адже як тільки коптильня гарячого копчення з гідрозатворів з'явиться на вашій кухні – вона стане невід'ємним атрибутом ваших кулінарних приготувань. Якщо раніше Ви могли тільки мріяти про домашню копчену ковбаску, сало чи рибу, то сьогодні кожен може побалувати собі делікатесами. Не варто навіть говорити про те, що покупна продукція і приготовлена в котельні у себе на подвір'ї або на кухні - це як небо і земля. Готуйте різноманітні копченості в домашніх умовах і Ви застрахуєте собі від неякісних продуктів, отримаєте масу задоволення від такого приготування ну, і звичайно ж, зекономите бюджет. Але щоб стати кулінарним фахівцем у цій справі - потрібна якісна коптильня! Вона повинна бути довговічною, міцною, зручною, надійною і практичною! Всі наші коптильні гарячого копчення відповідають цим вимогам! ПІДГОТОВКА ТА Порядок РОБОТИ ПОПЕРЕДЖЕННЯ: Після покупки, перед першим приготуванням, необхідно коптильню промити гарячою водою і прогріти на джерело вогню протягом 20-25 хвилин. Зняти кришку із корпусу. На дно корпусу насипати опилки або тріски, розподіливши їх рівною кулею, з розрахунку 200-250 гр. на 1 годину роботи. Тирса, дрібні стружки або тріска, очищені від кору, бажано застосовувати листяні порід дерев, крім березі. Рекомендована для коптіння деревина – вільхові, дубові, осикові, від старих яблунь, груш, горіха, кедра, ялівцю, вересу. Сирі продукти, попередньо засолені (замариновані) та злегка пов'ялені, розкладаються на гратах. М'ясо бажано трохи проварити. Кришку надіти на корпус. Зібрана таким чином коптильня з продуктами встановлюється на джерело розігріву. Впродовж 5-10 хвилин можливий інтенсивний нагрів основи, після чого його необхідно зменшити: при копченні риби – до середнього рівня, а при копченні сала та м'яса – ще слабшими, щоб не витопити жир. Час копчення залежить від ваги продуктів, температури, вологості, обсягу порцій, інтенсивності нагріву і може бути для риби 30-60 хвилин, для сала та м'яса 60-120 хвилин. Після використання коптильню потрібно очистити жорсткою щіткою, щоб зняти киптява і загрязнення. Потім вимийте губкою з мильним розчином, сполоснути теплою водою і витерти насухо рушником. Просушити коптильню у перевернутому вигляді. Після кожної мийки коптильні обов'язково змастити внутрішню частину корпусу і кришки рослинним маслом.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Форма | Прямокутна |
Матеріал | Нержавіюча сталь |
Товщина матеріалу | 1.5 мм |
Кількість рівнів коптильні | 2 |
Тип копчення | Гаряче |
Тип коптильні | Деревна |
Джерело диму | Тирса, Тріска |
Стан | Новий |
Розміри коптильної камери | |
Довжина | 470 мм |
Ширина | 250 мм |
Висота | 250 мм |
Габаритні розміри | |
Вага | 10 кг |
Довжина коптильні | 530 мм |
Ширина коптильні | 300 мм |
Висота коптильні | 300 мм |
Комплектація | |
Решітка для продуктів | 2 шт. |
Піддон для стікання жиру | 1 шт. |
- Ціна: 2 570 ₴